Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj w klubie ,u mnie dzisiaj to samo , najpierw ok 3 włączyło mu się gadanie a potem po 6 , masakra jakaśo matko .... jestem jak zambi .... połozylam sie po połnocy o 3 pobutka i od 5 na nogach :| mały serenady znow zaczał spiewac z rana bosh ...
... kiedy ja sie wyspie ;-(
moze spróbuj z chustą? Gaja w pewnym momencie rzuciła spanie w dzien całkowicie... teraz jestesmy na takim etapie, ze ok 11 i ok 17 wkładam ja do chusty i ona sobie tam zasypia, a poniewaz ją wiążę na plecach, to podczas jej drzemek sprzatam, gotuję itd... bo jak sie ruszam to spi lepiej, nawet godzinę potrafi tak spac.dziewczyny niech mnie ktos pocieszy ze ma tak samo;-) ignas w domu spi tylko pol godzinyjakby mial minutnik w pupie po pol godzinie bach! oczy otwarte albo nawet zamkniete ale marudzi i nie moze dalej usnac
to jeszcze nie koniec, wymyslil sobie ze spi tylko na spacerze
wychodzimy dwa razy w ciagu dnia ok.10.00 i potem 14.00, 15.00 po dwie godziny i zeby bylo lepiej wozek musi sie ruszac
bo jak stane to boksuje nosz jasna cholerka
nie wspomne ze ja po takich spacerach padam na pysk i malo mi sie chce potem mu spiewac czytac tanczyc zeby go zabawiac
a on wyspany i ozywiony
rowniez juz noszenie na rekach do uspienia nie wchodzu w gre (co akurat mnie cieszy) no ale nic mu nie odpowiada
niech mnie ktos przytuli
![]()
moze spróbuj z chustą? Gaja w pewnym momencie rzuciła spanie w dzien całkowicie... teraz jestesmy na takim etapie, ze ok 11 i ok 17 wkładam ja do chusty i ona sobie tam zasypia, a poniewaz ją wiążę na plecach, to podczas jej drzemek sprzatam, gotuję itd... bo jak sie ruszam to spi lepiej, nawet godzinę potrafi tak spac.
a na noc zasypia o 22 i budzi sie głodna o 8, chyba ze ja wstane wczesniej, to ona też się wybudza.. to zaleta spania w jednym łóżku n![]()