kiragold - niektóre potrafią to od urodzenia, a niektóre dopiero w wieku 5 lat![]()
czyli bede usypiac moja parowe w ramionach kolyszac nawet jak bedzie starym koniem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiragold - niektóre potrafią to od urodzenia, a niektóre dopiero w wieku 5 lat![]()
A u nas w weekend byla masakra. Alan w dzien nie chcial spac ani na rekach, ani w bujaczku. O lozeczku nie wspomne nawet. W dodatku w ncy pobudka znowu co godzine, w sroku nocy przerwa w spaniu 1-2godzinna. Padam na twarz doslownie...
Dokladnie tak. Lubi pociumkac. Ale czesto ciumka a za chwile sie wscieka, odpycha od cyca. jak go zabiore to placz, jak przystawie to placz...sama juz nie wiem...moze te zeby co ida od tygodniBiedulka, wiem co to znaczy... u nas w zeszlym tyg. byl prawie 4 dni kryzys, teraz od 3 dni poprawa, mala w dzien mniej spi ale za to chodz spac o 20-21. W nocy tez sie budzi co 2-3 godziny od jakiegos czasu, ale tylko zeby pociumkac cyca, bo possie doslownie 3 minuty i dalej spi, nie najada sie tym (moze jej sie chce tylko pic?i dlatego po 2 h znow sie wybudza. Moze u was jest tak samo, Alanek po prostu lubi pociumkac?
Dokladnie tak. Lubi pociumkac. Ale czesto ciumka a za chwile sie wscieka, odpycha od cyca. jak go zabiore to placz, jak przystawie to placz...sama juz nie wiem...moze te zeby co ida od tygodni)