reklama

Jaki poród ??

mirka kuzynka też ma bliźniaki i kurczę jaka mają obstawę mama cały dzień opiekunka od 8-18 później od 18 tata
babcia całe dni prawie codziennie a co 2 dzień dziadek-wszyscy maksymalnie pozbawieni sił

jedno co dore kuzynka błyskawicznie schudła przy tej 2

reklama
u mnie też są w rodzince dośćrozpowszechnione bliźniaki.

Kinga: ja się zgłaszam na ochotnika. kurcze pamiętam jak z dziadkiem albo wujkiem całe noce siedziało się przy klaczy czy krowie.

Kinga: ale jazda podobała mi się nieziemsko. to ja sobie utworzęSWÓJ PRYWATNY ZWIERZĘCY WĄTEK ;D

ja się chyba naprawdę minęłam z powołaniem - chciałam być weteryniarzem. ;D

dziewczynki, zostawić was na chwilkę... ojoj

co do bliźniaków - to wszyscy mówią że lekarz się pomylił bo w tak wielkim brzuchu musi być conajmniej dwójka dzieci....
stanowczo nie jestem przygotowana na taką niespodziankę - głownie materialnie i mieszkaniowo ;D psychicznie zniosłabym to pewnie bardzo dobrze - zawsze chciałam miec własną drużyne piłkarską.

ewan, ja również nie rozumiem po co to straszenie? po co sie bać niepotrzebnie. i nie wiem czemu u nas, kiedy my już naprawdę zaczynamy bać się porodu... ty masz jeszcze mnóstwo czasu, więc tez powinnaś zająć sie milszymi sprawami związanymi z dzidzią.

kinga, przepraszam, czy ja moge tu pisać, nie wiem czy wątek jest płatny ;D ;D ;D

reklama
Azik!! Ciebie wyjątkowo potraktuję ulgowo - ze względu na naszą długoletnią znajomość!!! Pisz, pisz, uspokajaj nas i bądż miła :laugh: :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry