reklama

Jaki poród ??

ja mam -4,5 i -3,5 i astygmatyzm. Ostatnio byłam u super okulisty i tak mnie przetrzepał, że nie mogłam mu nakłamać, że już widzę, ajk nie widziałam. Do tej pory nie nosiłam szkieł sferycznych (tych na astygmatyzm) i wzrok mi sie cały czas pogarszał :( Teraz mam nadzieję, że zatrzymamy

reklama
Fionka: to wszystkio zależy od okulisty. jak byłam we wrześniu w szpitalu,to była akurat dziewczyna, która rok wcześniej miała zabieg w korvicie i jej okulista wpisał, ze może rodzić naturalnie, ale w razie przedłużającego się porodu wskazane jest cc. w szpitalu tylko się śmiali jak rozumieć należy przedłużający się poród.

coś mi się w glowie zrobiło i upieram się od kilku dni przy cc :( i nie wiem czemu za żadne skarby nie chcę słyszeć o normalnym porodzie nie wiem czemu ??????????????????

agao pisze:
coś mi się w glowie zrobiło i upieram się od kilku dni przy cc  :( i nie wiem czemu za  żadne skarby nie chcę słyszeć o normalnym porodzie nie wiem czemu ??????????????????

może dotarła własnie do Ciebie, że to już niedługo? ;)

o matko!!!!!!!!!! ja już na ten wątek nie wchodzę ......
wychodzi na to, że tylko ja nie będę miała przeciwskazań do naturalnego porodu i będę samotnym królikiem doświadczalnym z pośród marcówek ... :-[

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry