Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie ma duze siedzisko.Fajny
![]()
to siedzisko naprawde imponujace!! gratuluje dobrego wyboru Kasiu
i załatwiania róznych spraw, gdy nieporęcznie jest brac duzy wózek.Jest dosc lekki(6,5 kg)wiec zdarzyło mi sie pokonywac duze schody trzymając w jednym ręku mała a w drugiej spacerówkę
.Coneco bardzo polecam. Jesli jednak szukasz wózka, który zastapi Ci zupałnie dotychczasowy, to raczej odradzam ten model, na rzecz jakiegos z pełniejszym wyposazeniem i przede wszystkim głębszym siedziskiem(joker nie ma zbyt głębokiegi i raczej na dlugie spacery sie nie nadaje
.Super lekko sie prowadzi i ogolnie jest lekki(na aukcjach podaja 5,5).
,ale naprawde jest w b.dobrym stanie(tapicerka w ogole nie wyblaknieta,super prowadzenie i wozeczek funkcjonalny).Najlepiej popatrzec na zywo na wozeczek
.
No własnie chce spacerówkę jako 2 wózek,ale nie do końca musi być tak mały jak Joker,choć też mi sie podoba.Jednak latem bym jezdziła juz spacerówką,a nie zawsze jest super pogoda,więc przydałoby sie cos bardziej zabudowanego.Zastanawiam się nad
NOWOŚĆ CONECO TRAFFIC -WYS.0zł 10x supergratis (293171651) - Aukcje internetowe Allegro
Tyle że jest napisane waga 8 kg.Chyba troche za duzo dla mnie.
Albo
CONECO POLO superpromocja FOLIA 4xkolor wys 0 zl (291813673) - Aukcje internetowe Allegro
:-)