reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
oj baaardzo poprawil mi humorek!!! a jutro tezs bedzie dobry po to piatek wkoncu a w weekend zakupki :) no i potem mezus ma 1 zmiane!!!

Abryz to tak jak mój mąż. Też bardzo mu się podoba, mi też , bo jest lekki i ma super spacerówkę. My chyba juz się na niego zdecydowaliśmy. Pozostało tylko kupić.

Mi się podoba ten bordowy- nie wiem jaka jest oryginalna nazwa- chyba aubergine. A co do tego linku - u mnie w sklepie wychodzi taniej o około 130 zł. Wózek 960 i fotelik 400.
A toura nie oglądałam na żywo, więc muszę jeszcze coś poszukać.

O tez slyszalma o nim dobre opinie, m.in. jedna dziewczyna z uk dobrze sie o nim wypowiada. Ona ma travel system, czyli dopina sie fotelik na wozek. Jest zadowolona. Maxin!Anya o tym wozku pisala prawda?

Udało mi się namówić mężulka na jutrzejsze zakupki i tym razem musi sie udać :) Poszukamy łóżeczka i całego "osprzętu" do niego, komody na ubranka, kilku kaftaników i czapeczek oraz butelki. Już się nie mogę doczekać... Aż spać mi się nie chce :)

reklama
Do góry