reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
no to niezle ::)ale za to jakie to jest ladne i pomyslowe!!Wiem, ze mozna ladne rzeczy zrobic za mniejsza cene!!!np nie kupowac poleczki "dzieciecej"z kompletu, tylko normalna i tam ustawic pluszaki, lamke w abc w bstku za 40zlotych mozna przepiekna kupic!!!!wszedzie z reszta tak samo, ladne firaneczki, takie zwykle jak na co dzien mozna kupic motylki i tam przyczepic, takie kwiatki drewniane mozna na parapecie w dzbanuszkach ustawic, w sumie pbedzie to pieknie wygladac, a efekt rowniez sliczny!!!!!!!!!!
a co do wozka, to uwazam, ze kazdy ma swoje wymagania , w ktore rowniez wacza sie cena ,uwazam ze kazdy wozek ma za i przeciw, a tak na prawde to mi sie wszystkie podobaja, jezeli dla wlasciciela sa odpowiednie:)
jak to moja mama zawsze mowi:jezeli tobie jest dobrze to dla mnie podwojnie!

jej strasznie drogo....
choc jak ktos ma duzo pieniazkow to moze kupic...ja niemam a nawet jakbym miala tyle bym nie wydala:)

Już gdzieś pytałam ale nikt mi nie odpowiedział .
A więc też jestem zainteresowana kupnem wózka przez net, nawet dodając koszt przesyłki wychodzi czasami taniej nawet o 150 zł !!! ale boje się jakiejś usterki, która wyjdzie np po miesiącu uzywania , co wtedy z takim wózkiem ??? trzeba wysyłać wózek spowrotem do sprzedawcy i jednocześnie narażać się na koszta, a może jest jakiś inny sposób. Czy któraś się inetersowała właśnie sprawami reklamacji ??? to jest mój jedyny hamulec powstrzymujący mnie od zakupu na allegro

Hej mamuski :-) Widze ze wy zupelnie obcykane w te klocki :) My dzisiaj z mezem objechalismy wszystkie sklepy w poblizu. Rozpietosc cen niesamowita. My musimy sie zdecydowac na wuzek bardzo miekki- na paskach bo mieszkamy w lesie i chodnika ani ulicy tu nie uswiadczysz:) (Za to mamy sarenki pod oknem, duzo swierzego powietrza i wilele drzew ) Tak wiec raczej zdecydujemy sie na wozek 3 funkcyjny, takie ktore nam sie podobaja to koszt rzedu 450-490 zlotych( w tym wszystkie dodatki). Oczywiscie sliczne sa te gondolowe ale takie to troszeczke bardziej sie do miasta nadają :) pozdrowionka

I jak sie teraz sama przeczytalam to sie czerwienie ze takie bledy ortograficzne narobilam, z gory przepraszam. Chyba za duzo wrazen na jeden dzien: usg, sklepy... uff

ewe26 pisze:
boje się jakiejś usterki, która wyjdzie np po miesiącu uzywania , co wtedy z takim wózkiem ??? trzeba wysyłać wózek spowrotem do sprzedawcy i jednocześnie narażać się na o koszta, a może jest jakiś inny sposób.
ewe26 moze rozwiazaniem byloby kupic wozek od sprzedawcy z tej samej miejscowosci, w ktorej mieszkasz, albo z wojewodztwa. A w przypadku jakiegos zepsucia jakiejs czesci to chyba(?) powinno sie odsylac do serwisu, a do sprzedawcy, to chyba w przypadku, gdy wozek dojdzie z jakas wada (polamane kolo, cos urwane, itp) - z wada, ktora dostrzegasz po rozpakowaniu wozka. Gdybys kupowala od osoby z Twojego miasta mozesz sprobowac umowic sie na odbior osobisty - i wtedy dokladnie obejrzec wozek.
Wydaje mi sie w przypadku wykrycia wady wozka tuz po kupieniu i rozpakowaniu to powinno sie go odsylac na koszt sprzedawcy - ale wiadomo sa ludzie i ludziska, wiec moze sie okazac, ze trzeba wyslac na swoj koszt.
Z kolei jak odsyla sie do serwisu - to chyba powinno byc w gwarancji napisane co i jak, ale wydaje mi sie, ze raczej dostarczasz wozek na swoj koszt i na swoj koszt go odbierasz.
To tylko moje przemyslenia

Oj a ja sie nacielam na allegro. Zamowilismy dla ojca kołpaki do samochodu. Niby uzywane, ale bylo ekstra zdjecie i powiedziane bylo, ze sa "jak nowe". Okazalo sie, ze przyszly cale brudne, oblocone i cale porysowane. Z glebokimi rysami, nawet jeden przeciety. Szok. Bylo napisane, ze jesli sie nie spodoba, to mozna zwrocic, wiec piszemy, ze chcemy zwrocic, a sprzedawca na to, ze to nie jest przymierzalnia i ze dla niego to ze sa wg nas porysowane nie jest zadnym powodem, zeby oddac. No normalnie co za cham. Napisalismy co o tym wszystkim myslimy i mam nadzieje, ze odda kase. Zobaczymy, ale nacielam sie kurcze ostro. A mial 98% pozytywnych komentarzy i fioletowa gwiazde. WRR

To przykre A+T. Dzis podali, ze ujeli jakichs naciagaczy z allegro, ktorzy oszukali innych na chyba 100 tys. Szok

reklama
Jesli chodzi o allegro to widze droga a+t+? ze mamy podobne doswiadczenia. Mysmy zamowili wage elektroniczna, wplacilismy kase na konto (bo ten sprzedawca nie bral innej opcji pod uwage) i czekalismy, czekalismy i nic... sprzedawca nie odbieral telefonu, nie odpisywal na maile. Napisalismy mu po 3 czy 4 tygodniach ze mamy zamiar wystawic mu negatywna opinie i nic.. no wiec wystawilismy, napisalismy cala prawde... i jak tylko opinia pojawila sie na allegro sprzedawca sie odezwal ze waga jest uszkodzona i zebysmy podali mu numer konta zeby oddac kase. Po paru dniach wystawil nam negatywna opinie ze nam wyslal wage a mysmy jej nie odebrali (!!!!!) i on tez mial 99%pozytywnych komentarzy!!! szok. ale ja zupelnie o czym innym chcialam... sluchajcie. Jak to jest z tymi materacykami do lozeczek? ktore sa najlepsze? bo jest taki wybor ze ciezko wybrac.

Do góry