reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ten wozek to nie zdazylam dopisac bo wparowali goscie to buggybob implastu on w promocji jest po 1499 zl ale ja znalazlam za 699 zl+350 fotelik do samochodu czyli to 500 zl mniej a dla nas to bardzo duzo.mama przyjezdza za tydzien wiec bedzie namowiona na wczesniejszy zakup bo zostaly ostatnie dwa.
www.implast.com.pl[/color

reklama
A kiedy planujecie kupić wóżeczek?
Ja dzisiaj znowu byłam w sklepie dzidziowym.
Kupiłam:
- grzechotkę do wózka ( takę zawieszaną)
- kaftaniki ( 2 szt) jeden komplecik i dwie pary body do tego super śliczne 3 pieluszki flanelowe
- jedno prześcieradełko.
Te pieluszki są tak śliczne( w różne miśki) , że oprócz podkładania pod przewijak mogę spokojnie stosować jako kocyk na letnie upały.

planowalismy dopiero w maju jak dzidzia juz bedzie ale podobno nic wczesniej sie nie kupuje wiec namowimy mame a ciuszkow tez juz nakupowala mase,jest w anglii a tam sa sliczne.a wozeczek pewnie za 2 tygodnie ten upatrzony ale niewiem na pewno.

Gosiek my kupujemy tak okolo w polowie marca najpozniej, bo ten wozek , ktory chcemy musi byc zamowiony, a czeka sie 5tygodni, wiec juz mozna powoli myslec zeby zlozyc zamowienie:)

Ja narazie kupuję ubranka tylko na zasadzie jak coś fajnego i taniego wpadnie w rękę. Po konkretne zakupy wybierzemy się chyba bliżej wiosny,myślę że w kwietniu, a wózek to może nawet w maju. Jakoś tak wcześnie bałabym się kupować wózek i mieć go w domu, wiedząc że mojej dzidzi jeszcze tyle brakuje do porodu w terminie. Mam nadzieję, że szczęśliwie doczekam min. do 32 tyg. a wtedy będę chyba spokojniejsza.

GOSIEK,A POWIEDZ MI MIAŁAŚ TAKĄ GRZECHOTKĘ PRZY STARSZEJ CÓRCI???TAKĄ DO WÓZKA???BO SAMA SIĘ ZASTANAWIAM:)DLA EWY NIE MIAŁAM,A NIE WIEM CZY JEST SENS,WIĘC PORADŹCIE COŚ:)A MOZE TY ANITA MIAŁAŚ????A CO DO PIELUSZEK TO JA MIAŁAM ZWYKLE BIAŁE I TEŻ PRZYKRYWAŁAM NIMI POTWORKA:)A CO DO ZAKUPÓW TO JA NIESTETY NIE MAM WYJŚCIA I MUSZĘ SIĘ ZE WSZYSTKIM WSTRZYMAC,BO PÓKI CO FINANSOWO NIE MOGĘ SOBIE POZWOLIC,ZRESZTĄ JESZCZE NIE MIAŁAM KIEDY POPRZEGLĄDAC RZECZY PO EWULCE:)))))))

Ja takiej grzechotki na wózek nie miałam i teraz też nie kupię. A co do pieluszek do szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałam że są flanelowe-ja używałam tych tetrowych na pieluszkowanie, a od urodzenia pampersy.

Tamarunia - masz kurcze rację... nie pomyślałm o tym, że przecież może się okazać że trzeba czekać na wózek - muszę się dowiedziec koniecznie ile się czeka u nas.

reklama
ja w smyku ostatnio widzialam flanelowe i myslalam na poczatku ze to posciel. Wzory sliczne, nawet zyrafki byly ;) Kilka na pewno kupie.Wczoraj bylam w innym ciuchlandzie i kupilam 3 ciuszki kazdy w cenie nieco ponad 2 zl :) Wstawie zdjecia jak mi tata odda aparat :)

Do góry