reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Z wozkami jak z samochodami -zawsze komus cos nie bedzie pasowało.
Malinka ja byłam w Mama i ja ale nie widziałam promocji ale tez nie patrzyłam na wszystko tylko na przedział cenowy dostepny dla nas;)
Aaa i jeszcze jedno podobno nie ma co liczyc ze kolekcja zeszłoroczna bedzie tansza po nowym roku to raczej nowa kolekcja bedzie poprostu drozsza,tak mowili w sklepie.

reklama
SPAMOWANIE JEST ZABRONIONE NA TYM FORUM!!!!

Poza tym pierwszy raz slysze, zeby ktos pisal takie cos o pompowanych kolkach..
Jak ja nie lubie takiej pseudoreklamy......

Agacina, ja bylam dzis w tym sklepie niedaleko mnie...z wozkami...I widzialam przesliczny Icandy... Ale ten z najdrozszej serii. Icandy peach (byl pojedynczy...) I powiem Ci, ze generalnie bosko wyglada. Ale nie jestem pewna co do kol. Bo widzialam apple i cherry tez, i te maja pompowane tylne kola, ale z tego co sie nadotykalam, mimo tego, ze peach jest duuuuuuzo drozszy (wychodzi kolo 600funtow) to niestety wydaja sie plastiki kolka..a moze sa lepszej jakosci jedynie..No nie wiem.

Aha. I sorry, wprawilam Cie w blad. jak sprawdzilam ceny dokladnie..to 299 za wozek, plus 140 gondola. Ale trzeba przyznac, ze gondola bardzo duza.

znalazlam na jakims forum cennik iCandy :) ale.... znalazlam taka strone i taka oto promocje Bambino Direct - Search Results for version.aspur i sie troszke napalilam na ta Mure :) z tymze, jest to Mura 3, a Mura 4 w ogole jest ciezko dostepna. Ten ma niby 4 kolka, ale w ostatecznosci 3, ale powinien byc stabilniejszy niz zwykla 3 kolowka. No i w tym zestawie jest baza z isofixem, a ja mam samoochod bez, a nie ma mozliwosci zamiany. Brat ma samochod z iso i bez i mowi, ze baza jezdzila w jednym i drugim, zaczepial pasami.
ale jest tez mozliwosc kupienia (na tej stronie) bez bazy i jest cena nizsza i dodatkowo daszek do wozka :)

Moze i Tobie spodoba sie cos z tej strony, bo ceny maja fajne :)
A tego iCandy musimy pomacac, bo na razie to tylko z zawartoscia w srodku z daleko ogladalismy :)

Hahaha, Agacina, ja jak widze ktorys z wozkow, ktore sobie wypatrzylam to doslownie jak glupek sie gapie. Czasami to az widze, ze to ludzi wkurza :p

Dzieki za strone, zaraz bede obczajac :)
My generalnie nie mamy swojego samochodu, ale mieszkamy z tesciami, przy czym tesc jesy niepelnosprawny, wiec wiadomo kto jezdzi:cool2:
A samochodzik renault, model 2010:cool2::sorry2: W zyciu nas na taki nie byloby stac...

reklama
więc chyba zastanowię sie nad Roan Marieta ...tylko że wtedy fotelik nie będzie pasował... ehhh... trudna decyzja:-( muszę się zastanowic czy na prawde będę potrzebowała wpinać fotelik w stelaż ... w sumie mamy duzy samochód (Pasat kombi) więc mogę bez problemu wozić cały wózek... muszę się zastanowić:-(

my mieliśmy przy Szymku Maritkę - to taki niezniszczalny, elegancki czołg ;-) z wielką gondola (mój olbrzym jeździł w niej pół roku, ale spokojnie mógłby dłużej), świetną amortyzacją - prowadzi się bardzo dobrze, mimo braku skrętnych kół i nie czuć tych kg :-) ale... ;-) naprawdę ciężko zmieścić diabła, bez rozkładania, do bagażnika, były momenty, że strasznie przeszkadzał mi fakt, że nie mogę wpiąć fotelika w stelaż (choć wcześniej uważałam, że to zbędny bajer - przecież nie będę męczyć dziecka w foteliku, gdy mam gondolę ;-)), mógłby mieć przekładaną rączkę i budka trochę za ciężko chodzi.

tak więc zależy czego się szuka - jeśli ma być to porządny wózek, który nie tak łatwo zniszczyć i praktycznie bezawaryjny (raz pękła nam dętka, ale przy takiej eksploatacji i tak dziwne, że tylko raz ;-)) to jest to dobry wybór.
jeśli się skupia na szczegółach - rączka, budka, kosz na zakupy (jak dla mnie za płytki) itp., to nie są to jego mocne strony :-)

Do góry