reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jestem na świecie ;-) Porady i Rady....

reklama
U nas ten smoczek z canpola się sprawdził o tyle, że teraz zdarzy się, że Mati coś wypije. Ale jednak nie zawsze... :-( Raz udało się z kaszką i kilka razy z soczkiem. Może to jest kwestia przyzwyczajenia:confused:

dziewczyny mam pytanko ile zupki zjadają wasze dzieciaczki chodzi mi o te ze słoiczków czy to jest ten mały słoik czy podajecie już ten duży 180 ml a jeżeli tak to czy zjadają cały?

My przeważnie gotujemy zupke to dokładnie nie wiem ale mniej wiecej objetosciowo wychodzi tyle co mały słoik nieraz i wiecej pewnie ale na przykład wczoraj zjadł moze z 60ml i a deseru moze z łyzeczke,chyba miał bunt na jedzonko:-)

dziewczyny mam pytanko ile zupki zjadają wasze dzieciaczki chodzi mi o te ze słoiczków czy to jest ten mały słoik czy podajecie już ten duży 180 ml a jeżeli tak to czy zjadają cały?

my korzystamy z małych słoiczków i zazwyczaj nic po nich nie zostaje, no ale podejrzewam, że jakbym otworzyła duży to i ten też by cały wtrąbiła :tak::tak::tak:

w ogóle mam wrażenie, że moja Monia zje tyle ile dostanie i jeszcze jej mało, butelkę od mleka to muszę jej siłą zabierać bo sama nie chce oddać, i zaraz po butli musi dostać smoka to się nie awanturuje, bo myśli, że może coś jej tam jeszcze poleci.;-);-);-)

Mój Mati zjada na obiadek mały słoiczek i to jest tak w sam raz. Czasem troszkę nawet zostanie. A deserki idą całe i mały zjadłby pewnie więcej.
A te Wasze maluszki, to rzeczywiście głodomorki:-D

Ja już właściwie tylko gotuję sama ale tak ilościowo to raczej w miseczce mamy więcej niż ma mały słoiczek, może koło150-160ml. Jak Mały ma tylko zupkę jarzynową - bezmięsna to zjada jej koło 180-200ml.

reklama
Dziewczyny, czy Wasze Maluchy też jeszcze ulewaja, nawet godz. po posiłku. Martwi mnie Jaśminka, bo właśnie tak u nas się dzieje po zjedzeniu mleka ;/ po innych posilkach tak sie nie dzieje, dodam ze mała ma wtedy bóle brzuszka, szczegolnie jak ma zasnac i w nocy, wszystko po zjedzeniu mleka, podejrzewam, ze to alergia, co sadzicie o tym?

Do góry