daisy26
Fanka BB :)
dziewczyny czy wy macie właczony tv jak dziecko bawi sie w pokoju,ja mam caly czas i Adulka dosc czesto sobie spoglada.....myslicie ze to zle????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tak cicho, a maly tez troche zerka, ale on nie umie się dlugo skupic na jednej rzeczy wiec popatrzy max,2 min wiec mysle,ze nic zlego sie nie dzieje, chociaz gdzies kiedys czytalam,ze tv powinien byc wylaczony, ale nie bede popadac w paranoje.
.Beata na opakowaniu jest napisane tak:Beata26 a jakie biszkopty dajesz małej jakies specjalne sa dla skazowców?czy może takie normalne?
a z tego co wyczytałam HA jest dla zagrozonych alergia a nie dla dzieci ktore już ją mają. Także nie kupiłam i spróbuję jeszcze popatrzeć co w diecie małej może jej szkodzić.