Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) Po tygodniu wypinania sie ,napinania itd. W koncu zrobila pierwsze siku na trawke (rumianek podlala) no i jeszcze udalo sie kupe walnac ale to juz chyba calekim przypadek bo już wytrzymac nie mogla i praktycznie w locie łapałam ją.
To dzis caly dzien bez pampra .Nawet na drzemke jej nie zakładam ale w nocy to ona potrafi 3 kubki wody wypic to na pewno bedzie pompowac dalej w pampra choc to już mi całkiem nie przeszkadza.
U nas młoda pomału się rozkręca z mówieniem, choć to na razie pojedyncze słowa. Ale rozwaliła mnie jak zaczeła mówić "tatuś" i to tak wyraźnie z tym ś na końcu:-)
pies -łała nie wiem czemu chyba chal ,chał nie umie powiedzieć
tylko MAMA jest normalnie ,DZIECI , DZIECKO,ALA ,JA .No moze z 10 slow sie uzbiera ale powtarzac tez nie chce najlepiej nam idzie nauka jak ona zmecozna jest i siedzimy a pokoju juz do sapnia sie szykujem y .Wtedy wyciszona jest i umie sie skupic a tak to mam wrazenie ,ze ją wciaz coś rozprasza albo szkoda jej czasu na nauke.![]()