Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Śliczne te wasze pokoiki dla skarbków. Piekne. My jeszcze kącika nie mamy przygotowanego. Mąż wszystko zrobi jak bede w szpitalu. Złoży łóżeczko, przywiesi co trzeba, a moja mama przeprasuje pościel gdyby jeszcze trzeba było i ułoży.
U nas też jest w pokoju w którym śpimy, szaleństw nie ma. Nawet ochraniacza nie mam może coś zrobię jak wstanę. Na upartego ;-)
Też kocham fiolet. Czekam nawet jak powstanie aukcja na pewną pościel, szwagierka stwierdziła, że mam sobie wybrać co chcę a ona za to zapłaci. Tylko mi się aukcja skończyła i czekam na nową. Oczywiście pościel fioletowa
Teraz tą mamy taką kolorową - teść kupował :-)
my tez mamy na razie w naszej sypialni, własnie dzisiaj przyszły naklejki bo to jedyna ozdoba dziecięca na którą stwierdziłam, ze mozemy pozwloic sobie nie wprowadzając niepotrzebnie duzych zmian na stałe.
Jak starsza wróci to pewnie przykleimy, tym razem postawiłam na kolory, z Nadią było dość kremowo-biało, teraz jest kolorowo
Z tym, że my na pewno nie bedziemy na razie używać pościelki, pod materac klin, rożek, kocyk a później śpiworek. Dopiero po 1 roku planuję wprowadzić pościel, którą zresztą mamy po Nadii więc na razie nic nie ubierałam.
To tak mniej wiecej jak my :-) tylko wczoraj teść przyjechał więc warto by zobaczył co kupił ;-) wzruszył się strasznie :-)
Do zdjęcia zostanie, a potem założe prześcieradło i zostawie rożek i śpiworek w łózeczku tylko :-)
my też na początku dostaliśmy kremową pościel, mieliśmy przy niej zostać ale ja oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam fioletową + baldachim. Ta kremowa będzie na zmianę.
Poszewki na pościel do zdjęcia tylko wrzuciłam, mamy rożek i śpiworek na początek ale jakby mała zaczęła marznąć to i komplet pościeli też jest przygotowany.
Dee daj link do pościeli na którą czekasz- chętnie looknę