reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Ha,przez zwykłą ciekawość kliknęłam w linka podanego przez Monę i Nat,musimy zwrócic honor Twojej lekarce:baffled:.Okazuje się,że Bebilon pepti jest faktycznie od 6go miesiąca,tak,jak nutramigen...

happybetti ja już zgłupiałam... na opakowaniu jedynki jest napisane, że za zgodą lekarza po 6. miesiącu można zacząć przechodzić na dwójkę, zadałam pytanie o to wrześniówkom i dwie się do mnie odezwały, że po skończonym 6. bebilon pepti. Postanowiłam wykupić receptę sześciu opakowań, a nie dziesięciu i jak będę u alergologa to jeszcze dokładnie wypytam... ma też specjalizację pediatry

Natolin, ja aż zadzwoniłam do swojej pediatry żeby spytać. I ona mi mówi, że jak skończy 6 miesięcy to zmieniam. Mogę zacząć np tydzień przed skończeniem 6 miecha (czyli 5 m i 3 tyg) zacząć mieszać w jednej butli tak by zmiana nie była gwałtowna. I ja tak zrobię jak ona mówi.

Ale na jakim mleku? a le o co chodzi? :-)Ja nie chcialam kupowac mleczno ryzowego kleiku,żeby bylo latwiej trawione, bo mala na cycku, to zebym widziala reakcje na kleik, a to nie wiadomo co/.... o! a mam jej sie wydoić do tego kleiku ryżowego:szok:?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry