reklama

Kącik małego smakosza

reklama
moja czasem tez sie domaga co 2 h momo ze wczesniej jadła co 3-4. Za to nie je nic od 19 do 5-9 rano. Wiec sadze ze nadgania kalorie. czesto zjada tylko 750 melczka i kaszek oraz pół słoiczka obiadku albo deserku a zabidzona nie jest bo swoje 7 kg ma.

To moja mała jak zje o 22 to o 3 jest już pobudka na cycanie. I to jest jej najdłuższa przerwa w jedzeniu. Moja właśnie z tych z wagą piórkową 5,300 kg, może dlatego tyle wcina bo dopiero teraz zaczęła nadrabiać wagę. Dwa razy dziennie dokarmiam ją MM 150ml.

oj, mój też nie da zapomnieć... czasem jak ja się zagapię to szybko mi przypomina, że 3h minęły ;-) no i czemu się dziwić, że ponad 8,5kg

ciesz sie ze pampki 4 sa do 18 kg bo bys zaczeła 5 ;-).
Ja jeszcze zuzyje jakies miesieczne zapasy 3 i przechodze na 4. Nie bede czekała az sie cos z nich wylewac jak było z 2

dziewczynki a jak to jest z tymi chrupkami kukurydzianymi bo widziałam ze aniawawa juz daje a ja nie mam odwagi. Kiedys czytałam ze one nie moga miec soli. heh

Ostatnia edycja:
dawidowe trzeba patrzeć na skład chrupek, bo o ile pamiętam trafiłam kiedyś na takie, które miały w składzie sól. Ja kupiłam zwykłe- tylko mąka kukurydziana bez żadnych dodatków.

dawidowe myślę, że jednak wcześniej przejdę na 5 ;-) bo tak patrzę, że one już od 11 kg ;-) a wcale te czwórki jakieś wielkie dla niego nie są :-D ale czym większy numer tym drożej wychodzi, więc spieszyć się nie będę ;-)

dawidowe myślę, że jednak wcześniej przejdę na 5 ;-) bo tak patrzę, że one już od 11 kg ;-) a wcale te czwórki jakieś wielkie dla niego nie są :-D ale czym większy numer tym drożej wychodzi, więc spieszyć się nie będę ;-)

a moja sleep and play 3 sa w sam raz dlatego koncze je szybciej active przez to ze sie naciagaja sa lepsze

reklama
a moja sleep and play 3 sa w sam raz dlatego koncze je szybciej active przez to ze sie naciagaja sa lepsze

A ja kupiłam sleep&play 4 i jak skończę active baby 3 to je spróbuję. A teraz poluję na biedronkowe"małpki":-D. Niestety,u nas żabki królują...Chyba nie pomyliłam? To tak miało być?

A tak a'prpos wątku, to Frankowi te małe słoiczki już są za małe:szok:. Wczoraj i dzisiaj dałam mu od 5 m-ca obiadek większy i zjadł cały!!!!! I jeszcze chciał zjeść miseczkę z łyżeczką;-).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry