Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

: czy mięsne potrawy podajecie codziennie ? czy jest jakaś określona ilość ile ich ma być w tygodniu? My dziś pierwszy raz spróbowaliśmy indyka z ryżem. Parę łyżek zmieszałam z warzywnym obiadkiem. No i sie zastanawiam czy resztę tego mięsnego słoiczka moge jej jutro podać czy nie..Nam lekarka mówiła że jak zaczniemy gluten podawać to trzeba codziennie.No i zgłupiałam kompletnie....
Dzwoniłam do pediatry i pytam o gluten. No, a ta mi mówi, że za 2 tygodnie możemy zacząć i 2 razy w tygodniu kaszkę manną lub "miśkopty" do deseru.
To ja już nic nie rozumiem. Tu Lolisza pisze, że jak już zaczynać to codziennie 2-3 g, a ta że 2 razy w tygodniu
No to co ja mam robić ????
To ja się przyłączam do pytanie, bo dziś nakupiłam słoiczków mięsnych i nie wiem jak je dawkować. No i dokupiłam dynię z ziemniakiem bo to u nas duży HITRzutuś nam też mówiła lekarka że codziennie gluten podawać
A ja mam pytanie do mam dzieci mięsożernych: czy mięsne potrawy podajecie codziennie ? czy jest jakaś określona ilość ile ich ma być w tygodniu? My dziś pierwszy raz spróbowaliśmy indyka z ryżem. Parę łyżek zmieszałam z warzywnym obiadkiem. No i sie zastanawiam czy resztę tego mięsnego słoiczka moge jej jutro podać czy nie..