Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Alicja, ten tran zaczełaś od razu od 2,5 ml ?
i teraz co dwa dni o mililitr zwiększam, bo tam było napisane żeby sukcesywnie zwiększać do 5 ml..no i o to mi chodzi bo już się znowu pogubiłam!!! 2-3gr na 100ml miało być a skoro słoiczek ma 190, no to jak? ehhhh, "tempa" się zrobiłam czy cuś... no ale stwierdziłam że skoro pisze po 4m-cu i pediatra też zaaprobowała to daję! tylko teraz codziennie trzeba tak? bo nasza lekarka mówiła że nie...Ida tyle ile gram ma słoiczek tyle glutenu zawiera. Kasza manna to kasza manna, ma gluten w całej swojej objętości i tyle.
JA ją już podawałam małemu tzn taką samą ale czekoladową, tylko, że my gluten po 4tym miesiącu zaczęliśmy wprowadzać.
To samo jakbyś kupiła kaszkę mleczną z hippa z biszkoptami. Tam jest mniej glutenu, ale jest.

jak po teściowej ma "smaki" to zareaguje bardzo dobrzeMy dzisiaj jemy na obiadek rybkę z bobovity i zagryziemy jakimś deserkiem. Ciekawe,jak Franuś zareaguje na rybkę....

nie!!!!!!!!!! no po prostu dupa stłuczona bo z kanapy spadłam!!!!u nas od małej cały czas "pachnie"tranem..małż stwierdził że będziemy jej go podawać całe życie to żaden facet jej nam nie zabierze i do końca będzie z tatusiem i mamusią
u nas dziś jagnięcina bobvity, jak będzie ok to jutro idę nawiedzić mięsny i zrobie kilka słoiczków z tym mięskiem.....
a jak mi ulżyło!!! mój małż stwierdził że do 35roku życia będzie trzymał Miśkę w piwnicy żeby żaden się do niej czepił - ale teraz dziecko będzie mogło oddychać świeżym powietrzem na wolności BO WYSTARCZY TRAN!!!!!!!!!!

patrz, mój o piwnicy nie pomyślał, za to wybrał jej już przedszkole prowadzone przez zakonnice coby sie przyzwyczajała 
lepiej żeby mój tego nie czytał