Strip u nas wszystko zależy od dniageneralnie moja młoda wodę pije często ale małą ilość na raz
ja mysle że nie ma co patrzeć na wytyczne profesorków tylko patrzeć na dziecia - jeden potrzebuje dużo pić, inny jest kaktuskiem ;-)
tak jak mój!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strip u nas wszystko zależy od dniageneralnie moja młoda wodę pije często ale małą ilość na raz
ja mysle że nie ma co patrzeć na wytyczne profesorków tylko patrzeć na dziecia - jeden potrzebuje dużo pić, inny jest kaktuskiem ;-)
ja zaczęłam mieszać bebilon 1 z bebilonem 2 w sobotę chyba...Mala_mi ja tak samo chce przejsc z bebilon1 na bebiko2.
Myslicie, ze juz moge zaczac zmieniac czy poczekac do 6 miesiaca?
natuś, ja pamiętam, że ty do gotowania to tak jak ja, ale może faktycznie sama ugotuj jednego ziemniaka plus jakieś inne warzywko do tego i spróbuj dać młodemu?zjadł 0,5 słoiczka małego, więc ja się nie dziwię, że się domagał mleka, ale tego, że domagał się tak jakby nic nie jadł i wypił 210ml mleka bez zatrzymania ;-)
smoczków używamy LOVI 3+ i trójprzepływowego.
myślałam, że wyjdę z siebie dziś w sklepie, poszłam dokupić ziemniak plus dynia (w rossmanie 2,69, w sklepie koło mnie 4,70!!!! w PiP 3,19, ale nie o ceny chodzi...), pomyślałam, że wezmę jeszcze brokuły na spróbowanie i może coś z ziemniakiem. wcześniej patrzyłam na stronie bodajże hipp, że mają ziemniak ze szpinakiem, a tam co???? mleko w składzie. no po prostu jak zaczęłam przeglądać te słoiczki to się nieźle powkurzałam!!!
a tak całkiem poważnie to mięso mnie najbardziej martwi, ale myślę, że do mięsa to u nas daaaaleeekaaa droga