• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
alicja według mnie, bez problemu możesz zamrozić obiadku z żółtkiem.

natolin z mięskiem poczekaj jeszcze, najpierw same warzywka. fajnym pomysłem dla Was właśnie byłoby dodawanie do tego co macie czegoś nowego. W pierwszej kolejności spróbowałabym właśnie buraczka, szpinak i brokuł.

A my dzisiaj spróbowaliśmy risotto w którym był pomidorek. Mały się zajadał niesamowicie:-).

młody wciągnął 180 ml mleka z 4 miarkami tymi od mleka kaszki ryzowej,do bekniecia poszedl i cos nie chcial isc spac wygladal na glodnego... dorobilam mleka 60 ml z tego 50 ml wytutał i dopiero błogo usnął 230 ml.................

Mój D. stwierdził, żesłoiczków z buraczkami niet, bo pewnie jakieś problemy w ich "zasłoiczkowaniu" były i albo szybko siępsuły, albo dużo konserwantów trzebaby do nich dodać albo tak jak już któraś napisała nieładnie by wyglądały i pachniały :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry