• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
o MADLEIN to wyjaśnienie na zamkniętym, ale gdzie LOLISZKA????

kurcze, jednak oszaleję przy tym rozszerzaniu diety :-( nie wiem przez ile dni podawać nowość mojemu alergiczkowi kochanemu zanim następne coś wprowadzę?? :-( i nie wiem czy przy zmianie mleka na 2 nowości też wprowadzać czy zaczekać. takim tempem to ja czuje, że my do roku tej diety nie rozszerzymy :-(

Ostatnia edycja:
Natolin na początku moja tydzień jadła nowość, po tygodniu wprowadzałam kolejną.
Przy zmianie mleka na 2 podaję nowości, ale Ty dla spokojnego sumienia podaj Piotrusiowi to co już zna :-)
Powodzenia trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też wprowadzałam 1 nowość na tydzień. Potem jak dobrze tolerował to tak na 5-6 dni. Wyczujesz sama kiedy jest dobry moment. No i nie martw się - będzie dobrze. Później jak już dzieciaczki jedzą więcej to już chyba lepiej nowości tolerują i już nie trzeba chyba aż tak uważać z kazdym produktem.

No i dziewczyny - o co chodzi z tym tematem zamkniętym? Gdzie to jest i jak tam się wchodzi, bo jakaś ciemna chyba i nie wiem w ogóle o co kaman. Niech mnie ktoś oświeci, plisss :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry