stripMYmind
Fanka BB :)
my po 1 nocnej butli, szok!
mlody tez juz niezle sobie radzi, papka tylko jak za duzo wpadnie to sie "dlawi", ale jesli o konsystencje chodzi to ok. chrupki wpitala tak, ze odgryza kawal i mieli dziaslami ladnie, miesko gotowane tez tak jadl, ze daje mu kawalek i on sam rozgryza.mlody probowal swojskiej szynki, myslalam, ze mi reke odgryzie
podobnie z domowymi powidlami ze sliwek, oraz z normalna kanapka z razowca i z szyneczka.. daje mu do buzi kromeczke a on probuje odgryzac, jak zabieram placze. oczywiscie to sa male ilosci i nic mu sie nie dzieje
ale zachwyt nad doroslym jedzeniem bezcenny
mlody tez juz niezle sobie radzi, papka tylko jak za duzo wpadnie to sie "dlawi", ale jesli o konsystencje chodzi to ok. chrupki wpitala tak, ze odgryza kawal i mieli dziaslami ladnie, miesko gotowane tez tak jadl, ze daje mu kawalek i on sam rozgryza.mlody probowal swojskiej szynki, myslalam, ze mi reke odgryzie
.A co do wcześniejszego przygotowania,to jak mam dać Amelce mrożone jedzonko,to zwyczajnie wyciągam z zamrażalnika dzień wcześniej i wtedy podgrzewanie nie zajmuje juz tyle czasu:-)
!To samo z bananem- dostaje do łapki i wsuwa,aż mlaskanie na pół miasta słychać