reklama

Kącik małego smakosza

moriam ja próbowałam, ale nie przeszło. Blender nie chciał rozdrobnić, płatki były dość twarde, Hani się nie spodobało. Prawie do każdej zupki daję kasze jaglaną, jest bardzo zdrowa i podobno swietnie robi na włosy:tak: Hania urodziła się z 3 włoskami na krzyż, a teraz jej pięknie się zagęszczają (ale nie będę się upierała, że to od kaszy);-)

reklama
doris, no to ładnie waży, nie za dużo nie za mało lecz w sam raz :tak: a ze zdjęciami to wiem, że ciezko sie zebrac, ale musisz to dla nas zrobic :-) ja już sie stesknilam za Dodusiem, a napewno sie troszke zmienił ;-)

My już jedliśmy i jęczmienną i gryczaną i nawet grochówkę. Nic mu nie szkodzi poza pomidorkiem, jedzenie to jego miłość. Zrobiłam mu wczoraj kotlety wrzucę wam przepis zjadł pięć, w ogóle ostatnio karmienie go to przyjemność. A zioła wpitala swoje aż huczy.

U nas podbnie jak u Strip wszystko wchodzi (poza mleczkiem-to mało chetnie ale i tak już lepiej), ale kasza jęczmienna jest ubóstwiana, zwłaszcza w wydaniu mega gęstego krupniku, groch, fasola, soczewica - wszystko smakuje.

Fajnej rzeczy próbowaliśmy wczoraj - kumpela z Niemiec przywiozła takie mleczko na dobranoc z miodem i melisą, smakowało mu bardzo i takie geste jest, znacznie bardziej od normalnego więc na pewno bardziej sycące, tylko niestety w Polsce ciężko kupic, na allegro jest więc może zapoluje :)

Aha owsianka - gotuje na wodzie patki owsiane byskawiczne (sa drobniejsze) az beda miekkie, potem zalewam 60 ml mleka modyfikowanego i one to wchlaniaja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry