Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie martw sie nic. my zaczelismy od slodkich jogurcikow i nic sie nei dzialo. teraz mloda je po obiedzie i podwieczorkowych owocach 1 maly jogurcik à la danonek i jeden bialy serek wlasnie jak danonek tylko naturalny. jogurt naturalny jak jem ja to mi nie przepusci, lyzeczke mi wyrywa i powiem szczerze ze ladnie trawi.jak juz zje danie glowne lub te owoce na pdowieczorek to daje jej dwa kubeczki-owocowy i naturalny i kazuje jej wybrac to wybiera najpierw naturalny i buzie ma otwarta jak krokodyl przy tym. kupuje je w lidlu.one maja krowie mleko pasteryzowane i wcina ze hejmy dajemy Isi normalny biały chudy ser i już też żółty serekgeneralnie moja Isia to zje wszystko co sie jej pod nos podstawi ;-) z nabiałem zaczeliśmy tak, że najpierw jogurt nat - ser biały-ser żółty i zaczynam po odrobince od czasu do czasu dodawać normalnego, krowiego mleka do różnych potraw. jak na razie jest ok, iś uwielbia żółty serek
a co do bakusiów, danonków i innych słodkich serków to Iś jeszcze nie próbowała. ja wiem że to może głupie ale jakoś tak jeszcze nie chce jej dawać takich słodkich rzeczy bo boje sie że mi odrzuci "normalne" jedzonko ;-) może dlatego tak ładnie je jogurty nat, albo niesłodzony twarożek? nie wiem ;-)