reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

ja w ciąży inkę na potęgę piłam :szok: ale to przez to, że normalna kawa kompletnie mi smakowac przestała.
ANIAWA o jakich Ty mlekach z kartonika piszesz? to jest cos takiego:

images
?
one są bezsmakowe, tak? Szkoda, że mm w tkaich opakowaniach nie ma ;-)
HAPPY Alicja zboża jak najbardziej toleruje, więc może rzeczwyiście spróbuję.

reklama
Makuc tak, te. Są smakowe i bezsmakowe. Ja dawałam tylko te zwykłe, bo jakoś nie mam zaufania do smakowych. Mam obawy czy Wojtek nie dostałby po nich wysypki :-(

A moja dzisiaj wtrąbiła całą flache normalnego kartonowego mleka. Przegotowałam ostudziłam i dałam. Wypiła całą.

dawidowe,ale tego mleka UHT juz nie trzeba gotować- jak sama nazwa wskazuje, jest "pasteryzowane" w ultra wysokich temperaturach- coś ok. 130', o ile mnie pamięć nie myli.Wystarczy podgrzać:tak:.

LASOTKA dzięki! nie wiedzialam, że cos takiego jest na rynku :confused2:
ANIAWA u nas po mleku smakowym (innym niż mm) też na 99% byłaby reakcja alergiczna
DAWIDOWE wow!

:-) Fajnie, że się przydałam. Bobovita też takie coś robi, ale na Niemcy, u nas tylko w necie BEBIVITA MLECZNY NAPOJ ZBOZOWY 2X200ml TRUSKAWKA (2202558775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jejku, nie wiem co małej na podwieczorek przygotować... Mój mały głodek, kiedy wychodzi ze żłobka od razu woła "am" ;) i nie ma litości trzeba karmić w przebieralni. I w kółko: jogurty, serki, parówki, banany (ostatnio nimi zaczęła rzucać), kilka razy po drodze do żłobka zajechałam do znajomej po ciepłe mielone :tak: pomimo, iż ona zjada żłobkowe obiadki, i tak za każdym razem zjadała co najmniej 2 :tak:

Może kupie jej dziś jakiś gotowy deserek.. W zasadzie odkąd zaczęła zajadać się jabłkami i innymi surowymi owocami, czyli gdzieś tak od 7m ani razu nie kupiłam deserku w słoiczku.
Które są najlepsze?

Kupilam inke zrobilam kubusiowi i mu nie zasmakowala :no: Nawet gorzej bo zrobil mine jak bym mu spirytusu nalala:-D

reklama
LASOTKA Alicja zdecydowanie preferuje te z Hippa (twarożek+owocki) ale one niestety cenowo nie wypadają ze specjalnie :confused2: więc też już daaawno ich nie kupowałam.
WIOLI skoro inka nie podeszła i Kuba zareagował jakby spiryt pił to masz pewność, że tego trunku tym bardziej nie tknie ;-)

Do góry