emiliab
Fanka BB :)
:-( współczuję :-(
apropos kupki (choć temat jedzeniowy) to mój miał dzisiaj jeden z nielicznych dni, kiedy nie zrobił kupki... mam nadzieję, że jutro będzie!
No i tego Ci życzę
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
apropos kupki (choć temat jedzeniowy) to mój miał dzisiaj jeden z nielicznych dni, kiedy nie zrobił kupki... mam nadzieję, że jutro będzie!
:-)A mnie i pediatra i farmaceutka powiedziały, że będą zaparcia po żelazie i możliwe, że będzie w związku z tym bolał brzuszek. Dostawał normalną dawkę jaką przepisała pediatra (z tym, że my mieliśmy żelazo w syropie) i kupki były co 2 dzień, zielone i śmierdzące ale to normalne ponoć.Zazdroszczę monimoni, bo u nas kupki bez zmian mimo jabłuszka. Wojtek nadal stęka i nie potrafi nic wypchać. Dzisiaj jak mu dotknęłam odbytu to aż płakał. Po żelazie miały być biegunki (wg lekarki) a są zaparcia. Póki co bierze pół dawki. Strach pomyśleć co będzie gdy weźmie pełną.
ja dziecku nie podawałam, ale jednak chyba każdy reaguje inaczej, bo ja po żelazie miałam raczej biegunki