Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Madlein ja mojej podałam dzisiaj gluten w postaci kaszki mlecznej na dobranoc z biszkoptami Hipp i on ma gluten. Pluła dalej niz widziała.
A kaszke manne mozna kupic zwykła na dziale kasz itp i poprostu zrobic ja na mleku mm
A to mówisz np o takiej zwykłej kaszce mannie w niebieskim opakowaniu z misiem? Bo takie widziałam na dziale kaszek,ryżów i makaronów.Wydaje mi się że mojej lekarce tez chodzilo o taką zwykłą kaszkę mannę tylko nam kazała robić zupki z warzyw i zagęszczać jedną łyżeczką zwykłej kaszki manny...hmm...no sama nie wiem.
Alicja właśnie wróciłam z łazienki,prałam pieluszkę,śpioszki i swoją bluzkę bo wszystko zaplute w marchewce,niestety zeszło mi dopiero po waniszu.Jak wyschnie to piorę normalnie w loweli jeszcze.
żeby oszukać brzuszek małej terrorystkiIda czemu ty robisz mleko 150 ml z 3 miarek a nie tak jak na opakowaniu z 5 miarek?Zaciekawiło mnie to..