Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

poza tym ja tego sprzątać nie będę 
szła za mną przez korytarz, schody i korytarz i buzia jej się nie zamykała 

z tego co widzę po forum fajna z Ciebie kobitka to na pewno dzidzi źle nie będzie. ;-) My oglądaliśmy własnie mieszkanko. Pokoik 3x3,5m plus łazienka, własne wejście do domku i do centrum miasta nie daleko do tego niska cena bo 300 zł czynszu plus woda,światło i gaz,ale sądzę ze i tak nie damy rady finansowo, bo tylko K. pracuje a do opłacenia mamy studia, raty za laptopa,internet i dojazd do uczelni... i dochodzą K. papierosyU nas dzidzia bedzie mieszkac w pokoiku z nami bo my sami mamy jeden pokój w którym urządziliśmy już aneks kuchennyI ot co, całe mieszkanko
Ale miejsce na łóżeczko mamy
Przewijac będziemy na naszej rogówce, a kąpac na dywanie albo na stół stawiac wanienkę
Myślę, że źle dzidzi nie będzie;-) Swój kącik nad łóżeczkiem będzie miec przystrojony, jakąś miarkę wzrostu Żyrafę czy coś..
no i lampeczkę mamy, tak, że wieczorkiem to zapalamy tylko ją i jest taki półmrok w pokoiku
Myślę, że dzidzi bedzie dobrze;-)
. w takim razie bedziemy mieszkali w pokoiku u moich rodziców. Zrobi się dzidzi jakiś kącik. Narazie trzeba zerwać tapetę i pomalować i założyć panele. Wyrzuci sie dwie części regału, fotele bo dużo miejsca zajmują i karnisz wymieni. Mamy zamiar w pt sie za to wziąść 

z tego co widzę po forum fajna z Ciebie kobitka to na pewno dzidzi źle nie będzie. ;-) My oglądaliśmy własnie mieszkanko. Pokoik 3x3,5m plus łazienka, własne wejście do domku i do centrum miasta nie daleko do tego niska cena bo 300 zł czynszu plus woda,światło i gaz,ale sądzę ze i tak nie damy rady finansowo, bo tylko K. pracuje a do opłacenia mamy studia, raty za laptopa,internet i dojazd do uczelni... i dochodzą K. papierosy. w takim razie bedziemy mieszkali w pokoiku u moich rodziców. Zrobi się dzidzi jakiś kącik. Narazie trzeba zerwać tapetę i pomalować i założyć panele. Wyrzuci sie dwie części regału, fotele bo dużo miejsca zajmują i karnisz wymieni. Mamy zamiar w pt sie za to wziąść
aaa no i telewizor koniecznie trzeba jakiś wstawić
tsk K.sobie zazyczył
Marzy mi się urządzenie takiego prawdziwego pokoju dla malucha... eh... ale to jak pójdziemy na swoje... Takie pokoiki są taaakie słodkie...) a urządzanie-sama przyjemność. Pozdrawiam wszystkie marcóweczki
)
No i co tu ukrywać - taniej