• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Kaka ja w sumie to tylko kaszki będę dawać tą łyżeczką.
Na nią wylatuje tyle ile potrzeba jedzonka.
A już wiem po wczorajszym, że mały zabiera mi łyżeczkę z rąk i sam chce jeść.
No i wiadomo wszystko jest upstrzone na pomarańczowo.
Nie wiem jak to będzie z tą butelko-łyżeczką?

Czarna mam propozycję może byś założyła nowy wątek w którym opisywały byśmy zabawy z naszymi maluszkami. nasze skarby rosną jak na droźdzach i potrzebuja coraz wiecej naszej uwagi, wygłupów itp. mój mały uwielbia zabawy paluszkowe typu idzie rak nieborak, może na nowym wątku mogłybysmy dzielić sie naszymi zabawami . co wy na to dziewczyny?

reklama
Czarna mam propozycję może byś założyła nowy wątek w którym opisywały byśmy zabawy z naszymi maluszkami. nasze skarby rosną jak na droźdzach i potrzebuja coraz wiecej naszej uwagi, wygłupów itp. mój mały uwielbia zabawy paluszkowe typu idzie rak nieborak, może na nowym wątku mogłybysmy dzielić sie naszymi zabawami . co wy na to dziewczyny?
Dobry pomysl :tak:
CZARNA tez ma racje ze na Postepach maluszkow mozemy o tym pisac A zas z drugiej strony na osobnym watku mialybysmy czarno na bialym zabway i nie trzebaby bylo dlugo szukac :-) No ale mnie to obojetne gdzie to jest :tak:

Ja widzialam juz ta butelke z lyzeczka i chyba kupie Moze nawet i dzis jak zdecyduje sie nia wyjsc na dwor :-)

Tylko powiedzcie co oprocz kaszki jeszcze mozna podawac ta butelka ???????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry