J
justyneczka
Gość
A CZY Są TU W OGóLE MAMY NIECYCOLąCE?? czy to tylko ja jestem inna??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

KASKADA ona ma wogole wielka potrzebe ssania bo wrecz rzuca sie na smoczka i na raczki i jak tylko sie ja smyrnie kolo ustek to zaraz chce to brac do buzi.
Ona bardzo czesto przysypia na cycu i pozniej juz tylko mieli jak smoczka a nie pije a jak ja odloze to juz nie spi
On ma duża potrzebe ssania, wiec czesto ma smoczka w buzi... Nawet przez sen widac jak sobie go dyda. Czasem sie tak bawi smiesznie, wypluwa go i wsysa z powrotem
he he, no nic pozniej jakos go odzwyczaimy od smoczka.Wanilia ja nadal mam nadzieje, ze naszym dzieciom po prostu cos zaszkodziło, a nie jest to skaza i szczerze w to wierze :-)
.
Ja podobnie jak TY mam bardzo mało urozmaicone menu, na okrągło: rosół, bułki z wędliną drobiową, mięso gotowane, jabłka gotowane, a do picia:herbata dla karmiących, plus ziółka:rumianek,koperek włoski, mięta.:-( A maluch dalej ma wzdęcia.