• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

My sie cycolimy ale wiecie jak to u mnie wyglada MOje cycki nie narobia tyle co Oliwia chce i dokarmiam butla ale wczesniej sie tym strasznie przejmowalam i gnebilam tym ale teraz juz podchodze do tego troche inaczej Kramie dlugo cycami ale jak mala glodna to butla i juz sie tym tak nie stresuje jak wczesniej :-)

reklama
MNIE tez w nocy i nad ranek cieknie mleko choc w nocy tez najpier mala cignie cyca.Dzis rano z jednej sciaglam sobie 30 ml bo kapalo ze mnie a mysle sobie ze szkoda jak tak samo kapie :-)
Ale co z tego ze kapalo jak po 2 godzinach cycolenia Oliwia nadal glodna a mleka w cycach brak :-( sprawdzilam laktatorem i nie dziwie sie ze ona sie wkurza jak juz nic nie leci wiec zas butla poszla w ruch ale juz sie tym az tak bardzo nie stresuje nnajwazniejsze ze mala jest szczesliwa i ze przybiera na wadze :-)

A u mnie zupełnie na odwrót.
Nic nie kapie, a po godzinnym karmieniu mogę i 80ml ściągnąć.
Tylko, że ja karmię przez kapturki, bo mam niewypukłe brodawki i Iza nie potrafi chwycić. Z czasem przestawimy się na gołe piersi.

reklama
dorotka a próbowałaś pić jakieś herbatki mlekopędne? Ja jak czuję że piersi są jakieś bardziej miękkie, piję tą HIPP dla karmiących i produkcja rusza :) Mam też taką z apteki mlekopędną, ale ona musi się parzyć 20 minut ale efekt też daje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry