Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...Wogole cala ta wizyta to beczka smiechu...Jak powiedzielismy ze chcemy mleko hypoalergiczne to on wpisal w Google i zaczal czytac o tych mlekach...
A ja po wizycie u lekarza, mala dostala Nutramigen, ale tylko jedno opakowanie na sprawdzenie.Wogole cala ta wizyta to beczka smiechu...Jak powiedzielismy ze chcemy mleko hypoalergiczne to on wpisal w Google i zaczal czytac o tych mlekach.Potem wzial jakas ksiazke i tez zaczal cos czytac.Gdyby nie moj M to wogoleby sie nic nie odezwal
Tak wiec mamy Nutramigen i wizyte Z TYM SAMYM PANEM za tydzien.Masakra normalnie, ja juz nie wiem czy sie smiac czy plakac...Dodam ze nawet nie obejrzal malej tylko zdjecia zrobione tydzien temu...
A ja mojemu Małemu ściagam. Nie ściągałam do momentu w którym wylądawaliśmy w szpitalu na zakażenie układu moczowego. Pod napletkiem zbiera się mastka, którą trzeba myć, w przeciwnym razie po kilku dniach jest nieprzyjemny zapach. I od tego może się zrobić zakażenie układu moczowego. Jak w szpitalu powiedziałam że nie ściągałam Małemu napletka to mnie lekarka tak opierdzila, że szok. Teraz obciągam po troszeczku. Na początku nie widać nawet było że coś schodzi. Z dnia na dzień jednak napletek jest coraz bardziej elastyczny i schodzi coraz bardziej.Mamusie chłopczyków - jak mocno ściągacie chłopczykom napletek przy kąpieli ?? ??

Rzeczywiscie jdno opakowanie nic wam nie da A przedewszystkim jedno wam nie starczy na tydzien Moja a 2 na tydzien a czym bedzie starsza to wiecej wypije .Moja pije juz 3 opakowanie i pomalu widac jakies rezultaty ale nie po jednym wrrr
do tych co maja Lovi.czy Wam tez ten gwint tak ciulowo chodzi ze ciezko butelke zakrecic i sie mleko wylewa czasami???czy ja na taki egzemplarz trafilam...bo malemu sie dobrze z tego kleik pije i chcialam te dokupic ale ten gwint mnie wk....
cala mokra jestem i dopiero jak na chama zakecam to nie leci az tak...