• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

U nas za to na odwrót - cycusia to ciągle by chciał.
Za to jak ściągnę i podaję w butli to beeeee.

A przecież jak będę chciała gdzieś wyjść i ściągnę mleko to co .... nie zje.
Chyba cycki zostawię w domu :-p;-)

reklama
Czy Wasze dzieciaczki dzisiaj były marudne? No Bartek przechodził samego siebie :( Nie wiem,czy przechodzi skok rozwojowy,ale ciągle by wisial na cycusiu, w nocy budzi sie dokładnie co 2 godziny i chce jesć, zreszta w ciagu dnia to samo, ogolnie wygladam jak zombi :((

Szkoda, że nie można ich tak odmontować...

Czy Wasze dzieciaczki dzisiaj były marudne? No Bartek przechodził samego siebie :( Nie wiem,czy przechodzi skok rozwojowy,ale ciągle by wisial na cycusiu, w nocy budzi sie dokładnie co 2 godziny i chce jesć, zreszta w ciagu dnia to samo, ogolnie wygladam jak zombi :((

U mnie dzisiaj najgorszy dzień jaki był kiedykolwiek.
Coś ją bolał brzuszek, cycka nie chciała i darcie z krótkimi przerwami.
MASAKRA!
W końcu ją przystawiłam podając herbatkę z butli i przysuwając do piersi, a jak zamknęła oczk to złapała i zjadła.
Jutro szczepienie. Mam nadzieję, że jej te fanaberie miną!

Zapomniałam dodać, że:

* czarne tygodnie oznaczają okresy marudzenia i czasem dziwnych i niezrozumiałych zachowań maluchów

* tygodnie z piorunem to "punkty kulminacyjne" czyli już wiemy kiedy z domu uciekać i nie wracać :-p

* a podczas tygodni ze słoneczkiem mamy małego aniołka, kochanego cukiereczka zadowolonego z życia.

reklama

haha miałam tak z Laura nigdzie wyjsc nie mogłam:baffled::baffled::baffled:
A ja pochwaliłam Bartka za regularność i mam - dziś karmienie w ciągu dnia co 2 godziny :dry:
dlatego ja nie chwale:-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry