Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O matko jedyna, zazdroszcze ilosci pokarmuAle w szoku jestem ze ci spi po 180 ml cyckowego mleka tylko krotka chwile
Mleko z piersi ponoc zawsze dostosowane jest do potrzeb dziecka, bez wzgledu na to czy matka dojada czy nie dojada. Co na ten temat mowi lekarz??
Madziolina u mnie też coraz mniej tego mleka ściągam a tylko zabawy dużo...i chyba już powoli przestanę się w to bawić :-\ a powiedzcie dziewczyny jak to jest z tym przepajaniem? Kiedy podawać tą wode i w jakich ilościach? I ta woda to zwykła przegotowana, czy taka np.z butelki niegazowana może być?![]()
A jaki macie patent na szybkie przygotowanie mleka, ja narazie wode trzymam w termosie

w nocy mały zaczyna sie wiercic to raz dwa mam gotowe mleko

Dzięki dziewczyny :-). Co do szybkości przygotowania to ja dostałam podgrzewacz, po każdym jedzeniu wlewam do butelki odpowiednia ilość wody i stoi w podgrzewaczu w odpowiedniej temperaturze a jak Kubuś się budzi to tylko wsypuję mleko, wstrzasne i gotowe![]()
Musze przemysleć wszystkie ZA i PRZECIW i może zakupie sprzęciora-a co trzeba sobie życie ułatwiać