Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile razy dziennie karmicie malenstwa ? Mi sie wydaje,ze ja karmie co chwila, to zdrowe?
Ja na prośbę swojej położnej środowiskowej prowadzę dziennik kiedy i ile razy karmiłam i ile razy przewijałam więc mogę Ci powiedzieć ze w ciągu doby karmie małego od 9 do 11 razy,przewijam tyle samo z czego 6-7 razy to kupkaIle razy dziennie karmicie malenstwa ? Mi sie wydaje,ze ja karmie co chwila, to zdrowe?

Mnie też się wydaje że nic nie robię tylko karmię małąIle razy dziennie karmicie malenstwa ? Mi sie wydaje,ze ja karmie co chwila, to zdrowe?
Mnie też się wydaje że nic nie robię tylko karmię małąA mały ssaczek wprost uwielbia być przy piersi, nieważne czy je czy tylko się bawi. Chciałam jakoś to ograniczyć by jadła i pospała trochę, tylko kurcze nie wiem jak. Jak tylko ją odstawię to zaraz zaczyna się koncert.
Je też coraz więcej, parę dni temu wystarczała mu jedna pierś a teraz ciągnie z obu :-) nawet nie mam z czego odciągnąć na noc do butelki
W poniedziałek jesteśmy umówieni z położną na ważenie to zobaczymy ile nasz pulpecik już przytył 
ostatnie dwa dni to dla mnie była jakas masakra:-(ból piersi i tem 39,5 stopnia, normalnie koszmar. Nie sadziłam ze po prawie trzech tygodniach mnie to dopadnie. Musiało mi gdzies piersi przewiac. Paracetamol i okłady z liści kapusty po 2 dniach wkońcu dały rezultaty - dzisiaj brak temperatury. I mam nadzieje ze to był pierwszy i ostatni raz;-)