Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wlasnie to przechodze, mialam dzis goraczke 39,5 teraz juz 38,8, piersi gorace, plakac mi sie chce jak mala przystawiam, boze jak dobrze czytac ze u was tez sie to zdarzylo i ze to przechodzi bo strasznie sie boje ze bede musiala brac jakis dupny antybiotyk i odstawic mala :-Ja również ostatnio przeszłam gorączkę , która trwała równo 24h. U mnie to było załamanie organizmu z przemęczenia. Na początku bardzo dużo kobiet to ma i nie należy się tym przejmować po prostu organizm nie wytrzymuje nowego tempa.
Moja położna zaleciła wziąć po 1/2 tabl. ( druga połowa po godzinie) paracetamolu - nie zaleciła od razu całej aby nie dostać drgawek. Podobno belladonna lek homeopatyczny też jest dobry. Przy temp. do 39 stopni można karmić śmiało maluszka. I nie należy się martwić jak piersi będą przy tym twardnieć - to przejdzie. I tak też było u mnie. Uff... jednak dobrze ,że mam to już za sobą.
A co do wkładek ja mam z penaten - ale niestety brylą się , gdy dłużej się je ponosi więc muszę zmienić.
dziewczyny polecam Wam wkładki Avent - są super chłonne!!
karmie małą moim mlekiem i sztucznym - niestety
najpierw podaje moje a póżniej sztucznego'
a na kupki herbatke koperkjowa i jest OK
a mam pytanie podajecie juz witamine D3 i Vigantol???
u mnie z karmieniem to różnie - w ciągu dnia co 2-3 godz wieczorem po kapaniu mały się naje i spi 3-4 godz a poźniej to masakra co 1-1,5 - także śpie po 4 godz na dobe i mam nadzieje że szybko Oskarkowi minie taki tryb nocny:-)