Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde a ja mam problem, strasznie mam zjchane brodawki, juz jedna mi krwawi, nie jestem w stanie znieść bólu przy karmieniu i nic mi już nie pomaga (mam 4 maści różne). Dziś odciągałam pokarm laktatorem i na 4 razy w ciągu około 2 h odciągnęłam 60ml. Mały possał drugą pierś i wciągnął jeszcze te 60ml odciągnięte.....chyba on się nie najada tym co mu daje. Czesto przystawiał się do pierśi 4 razy pod rząd, i teraz widze że mu pokarmu chyba nie starcza. Nie wiem co mam z tym robić, przerasta mnie to karmienie.
Jasiek mial wczoraj bole brzuszka i robi mniej kupki niz zwykle
mam wrazenie ze po moim mleku ma te bole
nic nowego nie wprowadzalam do diety, myslicie ze moglby zaszkodzic jogurt truskawkowy?
to okropne patrzec jak sie maluszek meczy i nie moc mu pomoc
A od kiedy można go stosować?Na wszelakie bóle brzuszka , wzdęcia , kolki bardzo dobry jest lek homeopatyczny colocynthis d12 daje się po 2 kuleczki co pół godziny nie więcej jednak niż 12 kulek na dobę. Polecam ! Dostępne tutaj w de na zamówienie w aptece kosztuje około 7,5 euro a na 4 lata starcza![]()