Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do glutenu to ja gotuję mannę na wodzie i podaję wymieszaną np z jabłuszkiem. Gotuję około pól łyżeczki w niewielkiej ilości wodyDziewczyny jak wprowadzacie gluten to co podajecie ? Jakąś kaszkę z glutenem? I ile go podajecie?
U nas nowe rzeczy wprowadzane są powoli bo mamy duże ryzyko alergii ale i tak jak podaję to mały słoiczek dzielę na 3 części. Teraz powoli będę próbowała dawać połowę słoiczka na raz.
Mam do Was pytanie - czy Wasze dzieci jedzą brokuły? U nas akceptowane jest póki co wszystko co podałam (marchew, ziemniaki, dynia, jabłko)a brokułami to pluje tak, że hej!
ja gotuje kasze manna mala ilosc osobno i dodaje dwie lyzeczki do jedzonka raz dziennieDziewczyny jak wprowadzacie gluten to co podajecie ? Jakąś kaszkę z glutenem? I ile go podajecie?
wydaje mi sie ze nie trzeba odstawiac, tak moze zareagowaly jelitka na cos nowego, mi tak radzil jeden pediatrahejka,
dzisiaj mieliśmy pierwszą próbę z mięskiem, smakowało, ale luźną kupę zaliczyliśmy. Czy któraś z Was miała podobne doświadczenia? Co w takiej sytuacji odstawienie mięska i powrót do warzywek?
jeśli chodzi o brokuły to mój raz jadł i mu smakowały
jestem ciekawa twojej opinii (i opinii kornelki oczywiscie)bo tez ja chcialam kupic, orkisz jest bardzo zdrowyWrócę jeszcze do tematu glutenu. Kupiłam dziś za to w Piotrze i Pawle niemiecką kaszkę (o taką: Bio-Babybrei Dinkel - Babynahrung - Stillen, Ernhrung & Zubehr - Minibr bei Waschbr - Der Umweltversand. Naturmode, Naturkosmetik, ko-Haushalt, Babyshop uvm.! ) po 4 miesiącu orkiszową, bez mleka, z glutenem , jutro zobaczę czy Nelci będzie smakowała. Dla nas niestety nie istnieją wszelakie kaszki, które zawierają gluten a są niestety z mlekiem.