Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moja wypija 180ml "gołego" mleka i spi na tym 11 godzin bez budzeniaRóżne mamy te dzieciaki
Za to w dzien dzisiaj pierwszy raz zjadła duzy słoiczek zupku z mięskiem 190g i jeszcze 3/4 malego sloiczka owocow![]()
hehehhe ciekawe czy kupa nie wyjdzie z pampersaMoja Julka pochłonęła dzisiaj 2 słoiczki owocków
1 morela i 1 banan, byłam w szoku jak po skończonej morelce jeszcze otwierała pyśka i domagała się więcejbyłam przygotowana że zje max pół drugiego słoiczka a ta wsunęła cały
i może by i więcej zjadła ale już wolałam nie próbować
Tatuś za to dzisiaj zrobił zapas słoiczków owocowych![]()
wie co dobreMoja Julka pochłonęła dzisiaj 2 słoiczki owocków
1 morela i 1 banan, byłam w szoku jak po skończonej morelce jeszcze otwierała pyśka i domagała się więcejbyłam przygotowana że zje max pół drugiego słoiczka a ta wsunęła cały
i może by i więcej zjadła ale już wolałam nie próbować
Tatuś za to dzisiaj zrobił zapas słoiczków owocowych![]()
masz na mysli w cyca rozumiem?? Tak mnie tez gryzie..i bardzo jej sie podoba jak zakrzycze z bolu..w ostatecznosci czasami ja odsuwam od cyca i robimy przerwedziewczyny, czy Wasze dzieci też Was tak gryzą?????????? mnie Kuba już kilka razy tak skutecznie dziabnał, ze az krzyknełam, a on sie biedny przestraszyl,
ratunku!!! jest na to jakas rada?
Już niewiem jak go ostatnio karmić tą butelką tak się wygina podczas jedzenia i oczywiście za każdym razem się zakrztusi