reklama

Karmienie maluszkow

cobra ja wprawdzie troche starsza jestem od ciebie, ale za moich czasów danonków nie było, jedynie te serki homogenizowane...a danonki to sie pojawiły jak ja miałam pewno z kilkanaście lat, więc chyba i wam mama musiała co innego dawać do jedzenia, ale rozumiem, że chodzi ci o wprowadzanie nabiału do diety młego? może lepiej jak agast radzi, jogurty? tylko trzeba jeszcze z tym poczekać
nie,nie , ja mialam dadonki.. z niemiec ciotka przywozila, a 5lat pozniej juz u nas byly

reklama
Dziewczyny niech któraś wytłumaczy mojemu uparciuchowi że z butelki to najlepiej jest pić w pozycji półleżącej a nie siedzącej, a tym bardzie nie w pozycji na mostek gdzie duka w górze a głowa przechylona do tyłu :-D Już niewiem jak go ostatnio karmić tą butelką tak się wygina podczas jedzenia i oczywiście za każdym razem się zakrztusi:wściekła/y:
Moja Gaja to tylko na płasko inaczej nie chce;(

masz na mysli w cyca rozumiem?? Tak mnie tez gryzie..i bardzo jej sie podoba jak zakrzycze z bolu..w ostatecznosci czasami ja odsuwam od cyca i robimy przerwe :)

U nas to samo - mała czasem tak mi ściśnie sutka dziąsłami (dziś dopiero jej wyszedł pierwszy ząbek :)), to zdarza mi się krzyknąć "Auuuu..!" , a Pola robi wtedy taką śmieszną minę i wielkie oczy, że nie da się nie zaśmiać :)

dziewczyny a nie ma mozliwosci zeby dzieciaczek sie zakrztusil tymi chrupkami? albo odmemlal kawal chrupa?
ciemna jestem a boje sie wypropowac
kupujecie takie zwykle czy jakies specjalne dla niemowlakow?

dziewczyny a nie ma mozliwosci zeby dzieciaczek sie zakrztusil tymi chrupkami? albo odmemlal kawal chrupa?
ciemna jestem a boje sie wypropowac
kupujecie takie zwykle czy jakies specjalne dla niemowlakow?
ja kupilam takie zwykle bo dla niemowlakow nie widzialam
Zwroc uwage zeby byly BEZ SOLI i BEZ KONSERWANTOW, to bedzie ok.\
Lili sie nie udalo jeszcze zaksztusic chrupkiem mimo jej wielkiego talentu do ksztuszenia sie wszystkim, Chrupek rozkleja sie w ustach nawet jak maluch odgryzie wielki kawal, tak jak biszkopt tez sie rozplywa.

A to Gaja z chrupami:)
Obraz 041.jpgObraz 042.jpg
pencil.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry