Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anecznik - rodziłyśmy tego samego dnia - i mam pytanko byłas juz z maluszkiem na spacerze?
Jeszcze nie byłam nie licząc powrotu do domu. Jednak dziś jest tak ładna pogoda i nie wiem czy małego na parę minut na balkon nie wystawię a po jutrze może pierwszy spacerek 
u nas karmienie na żądanie:-) wczoraj w nocy co 1,5 godz a w ciągu dnia co 3 godz:-)dzisiejsza noc spokojna - mały budził się co 3 godz - i mam nadzieję że taki rytm mu juz zostanie. Najgorszy problem mamy z odbijaniem, nie chce mu się długo odbić, często dopiero po ok godz.Jest to o tyle męczące ze boje sie go odłozyć do łóżeczka jak uśnie.
ja jem chyba wszystko oprocz cebuli czosnku kapuchy fasoli. wczoraj kawalek kabanosa i bylo okdziewczyny a co Wy jecie?mnie to już cholera bierze jak wchodzę do kuchni i nie wiem co zjeść...

ja jem chyba wszystko oprocz cebuli czosnku kapuchy fasoli. wczoraj kawalek kabanosa i bylo ok![]()
nie ale ja smazone jadlam bardzo rzadko wiec nie bylo by dla malej na pewno najlepszym wyborem, gotowanego kurczaka i schab piecznony w folii bez przyprawsmażone mięso jesz?
maleństwom nie przeszkadza
) wtedy piers jest obsysana z kazdej strony i brodawki tez uciskane symetrycznie