Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.I aż się boję bo do Grecji biorę słoiczki i nie wiem jak to bedzie.Co do paróweczek to też kupujemy już dawno i az się trzęsie za nimi.Kupujemy morlinki albo hotdogówki indycze,do tego kromeczka chlebusia choć nie zawsze ma ochotę.Owoce praktycznie każde ,najbardziej brzoskwinki ,arbuz i banany a jabłko to niezbyt.

Ani mięska,ani warzyw,czasem zje zupę pomidorową albo krupnik albo rosół z makaronem ale przeciez dziecko potrzebuje witamin a w zupach to za wiele ich nie ma
Je tylko kaszki,Danonki, Monte,czasem deserek i znów kaszkę-podryzie chrupkami, biszkopta rozbabrze a nie zje...o jajku nie może być mowy,chleba nie chce za nic..nie mowie o mleku bo tego wogóle nie pije,tylko na d ranem z mojej piersi jeszcze ciutkę ale to przeciez za mało!.już nie mam siły,doprowadza mnie to do płaczu,idę we wtorek do lekarza,może znów trzeba żelazo podać?
Wszystkie spodnie na 80 spadają mu z pupy,a te na 74 sa za krótkie ale z paskiem jeszcze nosi bo też inaczej też by za luźne były...:-( Odstawiamy cyrki zeby Oliś coś zjadł,pokazujemy książeczki,gazety,rzucamy piłką itp;-) a on jak zamknie buzię to za nic mu się nie wciśnie
do tego mówi krótkie i stanowcze NIE i sie wyrywa:sick:
) sprubuj tak może może go oszukasz.
Dzis zjadł malą miseczkę zmiksowanych warzywek z mięsem,ale tylko jak Darek go karmi,ode mnie nie chce bo chyba czuje to moje poddenerwowanie:-( I od niego z talerza zjadł 3 kawaleczki malutkie kotleta z piersi kurczaka i 3 kęsy ziemniaczka...mały sukces;-)
:-
Tak jak wcinal owoce to teraz tez nie chce.Wszystkim sie tylko bawi i rozwala po stole.jak t5ak dalej bedzie to tez wybiore sie z nim do lekarza tylko ta dobra dr. jest na urlopie do polowy sierpnia(musze sie do niej przepisac)
Moja jest tak do kitu ,ze szkoda slow