AneczkaK
mama bambulinkow
I ja sie nie wylamie;-) mameczka@o2.pl:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ile mleczka powinny jesc nasze maluszki?

a zadne modyfikowane nie wchodzi w grę:dull:
, kaszkę z łyżeczki je po przebudzeniu ok 9 rano dopiero...potem ok 12 przed spaniem je Danonka albo deserek owocowy,idzie spać,wstaje na obiad ok 14,ale zjada dopiero ok 15,najczęsciej papke mięsno warzywną domowej roboty,jakąś zupkę z makaronem,skubnie mięska,albo ziemniaczka...w międzyczasie je ciasteczko i chrupki. Ok 17 zjada np twarożek z owocami albo jogurt, a ok 19.30 kaszkę mleczno-ryzową z łyżeczki na noc. To wszystko...parówek nie chce,chlebka z wędlinką też nie...boję się że ma za mało urozmaicone posiłki i dlatego nie chce próbowac nowości
acha,kaszki je zawsze ok 250-300 ml naraz!reamonn,a zagęszczasz małej czymś mleczko? Wtedy będzie treściwsze...są takie specjalne mleka podobno dla małych łakomczuchów albo daje się je na noc bo napełniają lepiej brzuszekKaja od 2 dni marudzila przed snem. Wczoraj usypialam ja 2h i po drugiej butli zasnela. Dzis nie wytrzymalam i wzielam ja do pokoju gdzie tata jadl kolacje.
Sluchajcie byla moze 1h po butli - jak ona rzucila sie na jego talerz to szok! Zjadla cala kromke z szynka. Wzielam ja do pokoju i zasnela.
Widac jak zaczela duzo chodzic to potrzebuje czegos tresciwszego na noc ;o)
Ile mleczka powinny jesc nasze maluszki?

:dull: