reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie naszych maluszkow

Mój też nielubi jabłkowego ale jak jest tylko marchwiowy to jest wtedy cacy .Acha ,i bardziej smakuje mu jabłuszko bobovity ,jednak smakowo się różnią

reklama
Ja mam na razie wszystko z gerbera. Bo z HIPPa to tylko w polskim sklepie. A i tak tylko jabluszko na razie dostaje, ale =lodowka juz zaopatrzona:tak: A dawalyscie moze z HIPPA taka herebatke rozpuszczalna to jest chyba jablko z melisa, bo widzialam i moze bym mu kupila, ale nie wiem czy to bedzie dobre:confused:

Ja arazie daje tylko Hippa bo tutaj w sumie tylko Hipp jest i Nestle ale tylko od 6mc,jest bardzo ubogi wybor od 4mc, wiec nei mam co porownywac..no ale jak przyjedziemy do Polski to pewnie sprobujemy czegos innego.Wiki narazie pije rumiankowa i koperkowa herbatke ale wczoraj jej dalam soczek jablkowy Nestle i chyba jej zasmakowal;-)

Melisa ma działanie uspokajające, więc pewnie uspokaja... Moja Niunia dużo pije i musiałam jej zmienić tą koperkową, bo zaczęła nią pluć:baffled:

wyprobuje jak bede w Polsce t aherbatke:-) ..teraz by sie przydala taka herbatka bo dzisiaj to byla poprostu nadwyraz nadpobudliwa hehe..w koncu mi padla przed chwilka uff kilka godzin spokoju:tak:

Oliwierek je zarówno deserki Hippa jak i Gerbera,jemu obojętne co,oby było slodkie;-) uwielbia wszystko z marchewką,posmakował też morelki i gruszki,a rarytas to zupka marchwiowa z warzywami:-) za to soczek jabłkowy jest fuj,pije tylko herbatkę koperkową z Hippa i z cycusia.

reklama
Oliwierek je zarówno deserki Hippa jak i Gerbera,jemu obojętne co,oby było slodkie;-) uwielbia wszystko z marchewką,posmakował też morelki i gruszki,a rarytas to zupka marchwiowa z warzywami:-) za to soczek jabłkowy jest fuj,pije tylko herbatkę koperkową z Hippa i mleczko z cycusia.

Do góry