• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naturalne, diety mam

elunia chyba latwiej zrzucic kilogramy w trakcie karmienia niz po jej zakonczeniu bo dziecko wysysa :tak: tak mi sie wydaje -moze sprobuj jakis cwiczen - ale ostroznie bo nie wszystkie mozna

reklama
właśnie na ćwiczenia brak mi juz sił a specjalnie się nie obżeram mam wrażenie że te kg to piersi plus woda zatrzymana w organiźmie bo we wszystkie ubrania spzed ciąży się mieszczę, ale waga nie kłamie i te 4-5kg nadal jest....

ja też chodzę w ciuchach sprzed ciąży, a ważę 2 kilo więcej niż przed ciąża.
ale nie odchudzam się, jem ile wlezie, ale oprócz tego ćwiczę regularnie, co by nie przegiąć pałeczki ;)

hmm wtakim razie też muszę wziąć tyłek wtroki i zabrać się za ćwiczenia, ty larkaa wiem że fitnesem się interesowałaś poleć coś co można szybko i skutecznie wykonywać...

nie wiem w jaki sposób rodziłaś, ale ja naturalnie i mój ginekolog powiedział, że mogę wszystko procz biegania, jazdy na rowerze, nożyc poziomych albo takich ćwiczeń co się robi na siłowni coś ala kajak ;)
ja od 2 lat kupuje tą gazetkę Shape i tam są gratis płytki często dodawane, mam tego trochę i raz włączam jedną płytę a raz drugą. Moja ulubiona to Aerobic Streaptese cz. I (nie sugerujcie się nazwą, to nie ma nic wspólnego z go-go :D)z Carmen Electra.

powiem Ci że ja też kupowałam shape i trochę płyt z niej mam ćwiczenia na poszczególne partie ciała, może poćwiczę te podstawowe programy, miałam też kasetę wideo z ćwiczeniami cindy crawford powrót do formy z tego co pamiętam były fajne i te 15-20 min wygospodaruje w ciągu dnia na ćwiczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry