Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mimo to iz zje z obydwu to czasem chce jeszcze.... no i nic na to nie poradze jak maly jest glodny i placze... zazwyczaj daje mu wtedy herbatke 50ml i mu starcza... a wczoraj po poludniowym karmieniu zjadl z butli jeszcze 100ml mleczka
czasem mi go żal, bo mam wrazenie ze jest ciagle glodny i jeszcze tak malutko waży
5600gJa odciagam juz tak dlugo i jakos daje radeHabcia od samego odciągania to raczej nie ruszysz laktacji( odciagając zachoujesz ją na właściwym poziomie), tylko dziecko pobudza wydzielanie prolaktyny- a ta odpowiedzialna jest za wypływ mleka. Ja nie pobudziałabym laktacji nie przystawiając Zosi- wogóle nie ma lepszego laktatora niż dziecko.Chyba że masz laktator z jakąs silikonową wkładką i odciagasz myśląc o Maksiu

Labudka[/B
Habcia jestem tego samego zdania co Antar. Nie ma to jak dzidzia, nic tego nie zastapi. Czemu Maksiu nie chce piersi? (może powinnam się odpowiednio daleko cofnąć, żeby przeczytać, ale nie mam podglądu dalej w tył ;-) ) Może idź do poradni laktacyjnej jesli masz taka możliwość.
![]()
jak maly przybiera na wadze - to dobrze, a to ze za malo to nic
nie wiem moze za jakis czas bedzie mial skok o wieksza ilosc kilogramow bo jak na razie wyglada jak patyk