Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Miki- bardzo podobnie je i Hania, tylko między obiadem a deserem cyc i w nocy też- choć dziś dopiero o 5 nad ranem
a drzemki- różnie, zależy od dnia, nie ma reguły czasem są dwie czasem trzy tak po 15-60 minut

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

aga No ale teraz miałam wakacje to mam tylko Barta na głowie, no a później to wmawiam sobie że na piątym roku to mnie już raczej nie wywalą ;-)
hooba10-20 pobudek, ja bym chyba oszalała, a ty chyba jeszcze się uczysz do tego. Nic innego mi nie pozostaje jak tylko ci współczuć i cieszyć się tym co mam.
bo wlasnie zakonczyl mi sie 3 tygodniowy maraton gdzie musialam wstawac po 10-15 razy w nocy
noc w noc budzil sie maluszek zeby mu podac smoczka, podac herbatke do picia albo przytulic
karmie sztucznym jedzonkiem, a maly w nocy mi sie nie budzi ani raz zeby zjesc mleczko - sniadanie zjada dopiero o 5 rano. Przez takie noce jestem ja zombie i w ciagu dnia spie niemal za kazdym razem gdy i dziecko spi
Na szczescie mam pomoc rodzicow i meza w ciagu dnia wiec jakos da sie przetrwac. Teraz dwie noce z rzedu byly normalne - tylko 3 pobudki w nocy
boshhh jaka jestes szczesliwa 

A jak Wasze dzieci śpią w ciągu dnia?

nie ,nie u nas to chyba rodzinne bo starszaki to były ,są i pewnie będą straszna śpiochy. No właśnie mnie to cieszy bo bez BB nie wiem jak bym mogła żyć
;-);-)

:-)
jem już wszystko od dawna, ale u nas nie było kolek :-):-) nawet bigos wsuwam jak odkurzacz