reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

karmienie piersią i nie tylko

No widzicie, co szpital to obyczaj, ja do tej pory jestem zla nie o to ze nie "sponsorowali" mleka, tylko o to ze mi nie powiedzieli ze mam przyniesc swoje. Nastepnym razem bede madrzejsza :tak:

reklama
bozuwi - to o czym piszesz to skandal jakiś. Noworodek był pod ich opieka, przyjety na oddział i ich świetym obowiazkiem było karmienie gdy matka nie moze. A Tobie powinni zapewnic sokoj i brak stresu. Co za pindy jakies... Rozumiem, ze bida jest ale mleko dla noworodka to jak lek ratujacy zycie...

Bozuwi to gdzie Ty rodziłaś? W Zawierciu tak jak ja? Wyjątkowego pecha miałaś biedna:-(
Leżałam na sali z dziewczyną której dziecko musieli ciągle dokarmiać, ale nikt na nią nie nadawał tylko grzecznie poprosili żeby jej ktoś z rodziny kupił i przywiózł mleko (karton proszkowego)

Bozuwi to gdzie Ty rodziłaś? W Zawierciu tak jak ja? Wyjątkowego pecha miałaś biedna:-(
Leżałam na sali z dziewczyną której dziecko musieli ciągle dokarmiać, ale nikt na nią nie nadawał tylko grzecznie poprosili żeby jej ktoś z rodziny kupił i przywiózł mleko (karton proszkowego)
Ja rodzilam w Katowicach na Ligocie i tam chcieli gotowe mleko w buteleczkach. Tylko mi o tym nie powiedzieli :angry:

jak tak dalej pojdzie to dlugo nie pokarmie piersia :/ jak dziecko spi w nocy to po 7h mam rano tyle mleka ze nie nadazam ze sciaganiem a po sciagnieciu potem piersi puste. w dzien je co chwile po 3min i to za malo zeby sie wiecej produkowalo mimo hektolitrow wypijanych plynow.

reklama
Do góry