Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie planujesz zapodania jakiegos jabuszka czy marcheweczki wcześniej?Estragon to ty tak jak ja,cycowystarczalna:-)
jak dlugo masz zamiar samym cycem karmic?ja bym chciala conajmniej 6 miesiecy tylko cyc.zobaczymy czy sie uda
)
Ja rodzilam w Katowicach na Ligocie i tam chcieli gotowe mleko w buteleczkach. Tylko mi o tym nie powiedzieliBozuwi to gdzie Ty rodziłaś? W Zawierciu tak jak ja? Wyjątkowego pecha miałaś biedna:-(
Leżałam na sali z dziewczyną której dziecko musieli ciągle dokarmiać, ale nikt na nią nie nadawał tylko grzecznie poprosili żeby jej ktoś z rodziny kupił i przywiózł mleko (karton proszkowego)