reklama

Karmienie

reklama
U nas też kryzys z jedzeniem mleka ,chyba nadszedł czas kolejnego skoku i czarnych chmur :) jak wypijał po ok 200 ml mleka 5 x dziennie, tak teraz ok 80-100, i jak ma humor to ok 150

ja zdecydowałam sie podawać jednak mm pozostawiając przy tym pierś. mm je 4 razy dziennie po 120 ml, ale czasami nie zjada wszystkiego, w międzyczasie pierś, pierś tez jest przy zasypianiu.
no i co moge powiedzieć, tak jak robiła kupki co 2-3 dni, tak od środy jak podaje mm kupka jest codziennie.
nie powiem, bo ciężko mi z tym, ale z drugiej strony dobrze, że nie odrzuca butelki, bo za tydzień zaczynam studia i byłby kłopocik.

Bra pamiętaj,że to Ty jesteś mamą Lenki i wiesz co jest dla niej najlepsze :tak: Buziol dla Was

Ja Igora karmię piersią od czasu do czasu dostaje butlę i świat się od tego nie zawalił :blink:

Ostatnia edycja:
Bra- dziewczyny mają racje :tak: mu tu się radzimy pytamy i odpowiadamy a decyzja ostateczna zawsze należy do rodziców :-) ale kotek nie wykręcisz się od jedzenia o nie ! dalej utrzymuj dobrze zbilansowaną dietę ok ?

dzięki kochane :) pierś to dalej podstawa więc jesć dalej będę lepiej :D zmobilizowałyście mnie, jestem wam wdzięczna za wasze opinie i grzecznie sie do nich stosuję ;) :*
i mam do was jeszcze pytanko : jak ustawiłyście pory karmienia? ja mam problem z tym kiedy podać deserek itp. przed mleczkiem źle, bo głodna, po mleczku źle, bo najedzona... macie w ogóle stałe pory karmień? u nas do tej pory był cycuś na żądanie... czy przespałam moment gdy powinno się to regulować?

Ostatnia edycja:
reklama
bra u nas jest kolo 7-8 kaszka pozniej 10-11 kaszka 13-14 obiadek 16-17 deserek kolo 19 kaszka i spac czasem deserek dostanie kolo 10-11 a wtedy kaszke 16-17 tylko sama sie zastanawiam bo w jej wieku powinna 4 razy dostawac porcje mlecznatu wychodzi 3 czy noc tez sie liczy? bo nie mam jak wcisnac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry