• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Karmienie

żelka ja co drugi dzień dodaję tę połowę żółtka do zupki. raz, gdy zapomniałam zrobic zakupy :zawstydzona/y: dałam jej z ziemniaczkami i troszkę mleczka podałam, aby sie papka zrobiła i tez jej smakowało. generalnie jej smakuje wszystko, póki co :-D

reklama
hmmmmmm no to mój Igor coś tu wymyśla. Zobaczymy jak po przerwie od konkretów będzie wsuwał. Chociaż tatuś dziś mu ziemniaczki z obiadu podtykał to synek głową kręcił na nie. Chlebek do tej pory uwielbiany też na "nie" dziś był

Jolek u nas na zęby też odmówiła jedzenia, jeden dzień nawet tylko cycuś był w łasce, poza tym nic nie chciała jeść. Przejściowe :-)

Jaipur
u Purchawki podawanie czegokolwiek do jedzenia do rączki lub na talerzyk jest bezcelowe, wszystko ląduje na podłodze, bo tak fajnie spada:sorry:

Ojciec od tygodnia podaję córce do zupki po pół żółtka, nakazałam mu :-D
A jeszcze mam pytanie jeżeli skończymy okres ekspozycji na gluten czyli 2 mieszki to już dowolność w tej kwestii ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry