Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
żelka ja co drugi dzień dodaję tę połowę żółtka do zupki. raz, gdy zapomniałam zrobic zakupy dałam jej z ziemniaczkami i troszkę mleczka podałam, aby sie papka zrobiła i tez jej smakowało. generalnie jej smakuje wszystko, póki co
hmmmmmm no to mój Igor coś tu wymyśla. Zobaczymy jak po przerwie od konkretów będzie wsuwał. Chociaż tatuś dziś mu ziemniaczki z obiadu podtykał to synek głową kręcił na nie. Chlebek do tej pory uwielbiany też na "nie" dziś był
Jolek u nas na zęby też odmówiła jedzenia, jeden dzień nawet tylko cycuś był w łasce, poza tym nic nie chciała jeść. Przejściowe :-)
Jaipur u Purchawki podawanie czegokolwiek do jedzenia do rączki lub na talerzyk jest bezcelowe, wszystko ląduje na podłodze, bo tak fajnie spada
Ojciec od tygodnia podaję córce do zupki po pół żółtka, nakazałam mu
A jeszcze mam pytanie jeżeli skończymy okres ekspozycji na gluten czyli 2 mieszki to już dowolność w tej kwestii ??