reklama

Karmienie

bubbles ja podgrzewam deaerki z cow and gate te owocowe co są po 4 pakowne w plastikach ,
ale jogurtów nie bo robi się na wierzchu woda :no:
no i co jeszcze lepiej dać w temperaturze pokojowej chyba .. tak myślę.... :-)
a tak wogóle to ciesze się że zaczęłaś pisać równiez na innych tematach i więcej wiemy co fifciu je i jak się ma :-)

reklama
Kamcia ciesz się tymi fafuciami bo napewno znikną tak jak Viki:tak:
Bubbles ja nie wiem czy można ale skoro dziewczyny piszą że tak to pewnie tak:tak: Hah wyobraziłam sobie Fifcia z łapcią w misce a później miskę na podłodze;-):-D

Opcja Jolek najlepsza, wyjąć wcześniej i podać w temperaturze pokojowej, choć ja podaję z lodówki :-)

Wczoraj serwowałam zwykły jogurt. Uzyskał aprobatę :-) Za to bardzo rozsmakowało mi się dziecko w słoiczkowych twarożkach z owocami. BARDZO.

w biedrze kupiłam w sobotę świeżą tuszkę króliczą(w dobrej cenie- dwie dyszki).Jakby ktoś szukał:-)
jogurtów nie jemy, bo na razie nie wiadomo co z tym azs.

Ostatnia edycja:
Marti : Dzisiaj matka pomidorówkę z lanymi kluseczkami zaserwowała - mniam wcinałam, aż mi się uszy trzęsły :tak::-);-)tylko ojciec mnie wpieniał, bo karmił mnie i podjadał jak mama nie widziała:-D

Basiek: Hope co to za twarożki?? Czy po prostu zwykły twarożek mieszasz z owockami? Jogurty takie zwykłe co my jemy?? Czy te specjalne dla dzieciów z bobovity?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry